Menu

26.11.2015 Po nehodě na dálnici D1 shořel automobil, jeden zraněný

PSÁŘE: Ve čtvrtek 26.11.2015 odpoledne byla divišovská výjezdová jednotka požádána krajským operačním střediskem hasičů o pomoc při likvidaci následků dopravní nehody s požárem na dálnici D1. Nehoda si vyžádala jednoho zraněného. Dvě minuty před půl druhou hodinou odpoledne přijali hasiči z Divišova tísňovou SMS oznamující nehodu osobního automobilu s přívěsem na 47. kilometru dálnice D1 směrem na Brno. Zpráva také obsahovala prvotní informaci, že na místě nejsou zranění. Jednotka vyjela zásahovým vozem Liaz k ohlášenému místu.

26.11.2015 Po nehodě na dálnici D1 shořel automobil, jeden zraněný

Cestu komplikoval zastavený provoz na dálnici, a proto velmi složitá cesta zásahového vozu kolonou stojících vozidel k místu události. Po příjezdu k nehodě na místě již zasahovala jednotka profesionálních hasičů z Vlašimi, která zastavila zásahové vozy v protisměru, aby mohla co nejrychleji provést likvidaci požáru.

Vlašimští hasiči pracovali na likvidaci požáru osobního vozu, který zezadu narazil do přívěsu odtahové služby převážející automobily. Osobní vůz byl při požáru celý zničený. Po nehodě se ukázalo, že v osobním vozidle byl zraněn jeden člověk, divišovští hasiči tak pomohli s jeho přesunem do vozu přivolané záchranné služby.

Poté se jednotka zapojila do úklidu vozovky po nehodě a asistovala také s přeložením vozidel převážených odtahovou službou. Na základnu se hasiči z Divišova vrátili kolem čtvrté hodiny odpoledne.

Zpět
Zavřít
Zavřít